Băsescu şi partea lui. Citiţi articolul despre Roşia Montană

Statul român se va alege cu un procent de numai 4 la suta din aurul ce ar urma sa fie extras...

 

PRĂBUŞIREA ROMÂNIEI CA STAT ŞI CA NAŢIUNE

 

 

Mişcarea securistă de eliberare a lui Adrian Năstase de dosarul Mătuşii Tamara, pe care-l atârnase acestuia de gât şeful reţelei criminalităţii transnaţionale din România, face parte dintr-o strategie bine chibzuită cu un an înainte de alegeri. Cine-i acest şef de reţea nu ştim dar cu siguranţă Traian Băsescu este pionul ei important, mai bine zis căţelul ei gata să „muşte din duşmani” – vorba cântecului – sau să mârâie de ochii lumii la javrele din reţea care mai scapă calul din când în când. Nu zic, unii nu exclud posibilitatea să fie chiar el şeful reţelei dar eu nu mă hazardez la judecata asta. De ce? Păi dacă până acum preşedinţii României au fost puşi în funcţie de o coaliţie de servicii secrete euro-americano-sioniste, tot ele dictează şi astăzi în România, prin sepepiştii şi consilierii atârnaţi de ceafa lui „Hăhăhă”. După cum intră preşedinţii partidelor politice la Cotroceni pe o anumită uşă, merg pe un anumit culoar şi stau pe un anumit scaun, cred că şi Traian Băsescu e prizonier acolo. Uşi deschise la orice oră din noapte, şi pe unde le vrea sufleţelul, neavând decât noua Coană Leana a României, evreo-maghiarul Soros sau magnatul evreu Mark Rich, escroc şi evazionist de talie mondială, sula lui Gold Corporation în coasta marinarului care habar n-are că locurile de muncă de la Roşia Montana pe care ni le ţipă reclamele tâmpite ale televiziunilor noastre pline de masoni, s-ar putea înzeci dacă s-ar face proiecte în zonă de către oameni cu cap, nu de escroci internaţionali.

Nu prin exploatarea aurului  rămas în afara filoanelor deja minerite sau excavate se fac locurile de muncă la Roşia Montană. Declanşarea unei campanii de promovare a celei mai vechi zone aurifere din Europa, motiv de război între daci şi romani, ar crea un turism nemaiîntâlnit în toată Europa. După modelul creat de prinţul Charles al Angliei se va descoperi că aurul Transilvaniei nu este sub pământ ci la suprafaţă, unde cârcâie satele de valori de patrimoniu inestimabil. Un circuit turistic în zonă la puţurile aurifere şi la fostele exploatări de suprafaţă, un exemplu incredibil de distrugere a spaţiului natural al planetei, ar crea mii şi mii de locuri de muncă de la tipărirea de pliante şi albume, de la filme documentare cu meşteşugită prezentare a tuturor oportunităţilor din zonă şi până la amenajarea unor spaţii de locuit şi a unor unităţi alimentare cu specific strict românesc. Uitaţi-vă ce turism au reuşit elveţienii la Vişeul de Sus unde o cale forestieră nu a fost transformată - conform visului fostului prim ministru Petre Roman - într-un morman de fiare vechi, ci s-a reuşit prin amenajări adiacente să devină una din multele atracţii ale Maramureşului în care se fac bani la greu şi se generează mereu locuri de muncă.

Nu are nevoie România să se umple de cianuri transformând Transilvania într-un iad ci alăturându-se prinţului Charles pentru a o face un rai. Exploatarea a ceea ce a mai rămas din aur ne-o prinde extrem de bine când tehnologii ultrasofisticate create pe proiectata platformă Măgurele, mai mare şi decât acceleratorul de particule gigant de la Geneva, vor reuşi alchimia mileniului trei de a se extrage fizic aurul rămas prin solul răscolit de la Roşia Montană, fără a se folosi nici măcar un miligram de cianură.

Iată o preocupare care ar trebui să o abordeze cel care se împopoţonează cu titlul de „şef al statului”, titlu nespecificat de constituţia noastră ci de unele triburi de prin Africa. Nu numărarea banilor lui Soros, ai lui Mark Rich şi ai altora ar trebui să-l preocupe pe Băsescu, pionul principal al reţelei criminalităţii transnaţionale din România, nu punerea umărului la prăbuşirea României ca stat şi ca naţiune în interesul găştii sale hulpave, ci salvarea a ceea ce a mai rămas nevândut. Ori ce vedem prin unda verde din dosarul lui Adrian Năstase? Pe jucătorul cu ţara îl preocupă paşii criminalilor economici mondiali, pentru pregătirea unor partide de umplutură în România, care să ducă la formarea unei majorităţi parlamentare după alegerile viitoare, indiferent de scorul la aceste alegeri al găştii pedeliste. Sacul politic al plutonierului Oprea ajuns cu ajutorul reţelei transfrontaliere general, se umple pe zi ce trece de oportunişti. Dan Diaconescu e uns în fiecare dimineaţă de servicii cu alifia diversiunii şi demagogiei politice iar bombele lui tâmpite de presă la OTV, îi cad acum mănuşă.

In orice caz, să nu credem noi, ca proştii, că spălarea actuală a lui Bombonel (având şi el la rândul lui propria gaşcă internă şi transfrontalieră) s-ar datora justiţiei devenită subit sfântă, care n-a mâncat usturoi şi nici gura nu-i pute! Păi am uitat de ieri până azi cine conduce România? Interesant va fi ce misiune va primi noul Bombonel spălat în sânul partidului-mumă. Bănuim că  „Prostănacul” de Gioană a fost piesa de schimb cu Adrian Năstase propusă de serviciile băsesciene infiltrate în PSD: scoteţi-l pe Prostănac din cărţi, vi-l dam curat pe Bombonel. De ce era important Gioană pentru reţeaua criminalităţii transnaţionale din România în care acţionează şi Băse? Păi aşa prostănac cum e, Gioană e dat dracu’! El a creat în anul 2009, filiala din România a organizaţiei paramasonice Skull&Bones, din care face parte şi familia Bush, fiind racolat în vremurile lui de ambasador în SUA. Pentru reţeaua lui Băse, Institutul APSEN - cu preşedinte Mircea Gioană - era pericol mare! Pentru că misiunea lui era de a cultiva generaţii întregi de lideri politici pe care apoi să-i controleze. Adică, „să dezvolte lidearshipul iluminat”, potrivit propriului site. Dacă nu era periculos, măcar era hilar! Decât să avem un stat condus de un aventurier prin serviciile KGB-iste, FSB-iste, FBI-iste, FMI-iste ca Băsescu mai bine o şcoală neaoşă, dâmboviţeană în care să înveţi cum o poţi lua pe coajă de la contracandidat la ultima confruntare, după ce masonii băgaseră în campania ta electorală, bani cu furca.  

Ca atare, Traian Băsescu preferă schimbul de cărţi cu Bombo şi asumarea şcolii sale KGB-isto - FSB-isto - FBI-isto -  FMI-istă în pregătirea succesorului care să-l scape de pârnaie. Pentru că în afară de afacerea „flota” şi comerţul cu armament, marinarul are un dosar greu de securist care a schimbat în rău soarta României. Să-l prezint succint.

 A fost racolat de securitate în 1973, pe când era elev al Institutului de Marină, întocmindu-i-se dosarul 3990/09.11.1993. Încetează misiunea ca elev, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976 intrând de-a lungul anilor in tot felul de combinaţii ale serviciilor secrete din tară şi din străinătate.

Creată ca rezultat al informaţiilor conform cărora unii securişti români au legături cu KGB, Securitatea proprie creată de Ceauşescu, UM 0920/A devenită ulterior UM 0110, prin departamentul său anti-KGB, propune prin doc. 43766, arestarea lui Băsescu, pupilul agentului sovietic/rus (sovietic sub KGB, rus sub FSB continuatorul  KGB) amiralul Gh. Angelescu. Pe lângă amiral, (urmărit de UM 0110, biroul Constanţa) mai erau urmăriţi, Traian Băsescu, Gh. Marin, Silviu Predoiu. Era un grup român KGB-ist aparte faţă de grupul „Corbii” format din Iliescu-Militaru-Vasile Ionel sau alţi urmăriţi individual: Adrian Isac (urmărit de UM 0195 ), Gh. Fulga (urmărit de UM 0110, b. Brasov ), Mihai Caraman (urmărit de UM 0195 ) şi Petre Roman (urmărit de UM 0544 - DIE). Iată în ce cloacă se scălda Băsescu!  

Bineînţeles că şi securitatea proprie a lui Ceauşescu fiind infiltrată, se propune lăsarea liberă a lui Băsescu sub pretextul „de a-l urmări şi a prinde toată reţeaua KGB-iştilor”. Activitatea securistă a lui Băsescu a continuat deci nestingherită. Astfel,  Băsescu trecuse prin 1984 în reţeaua Centrului de Informaţii  Externe, din DSS unde lucra cu ofiţerul Silvian Popescu, din cadrul Direcţiei I. În 1987 este numit şef al Agenţiei Economice NAVROM din Anvers, Belgia. In vara anului 1988, a fost retras temporar pentru a participa la un instructaj la Şcoala de ofiţeri MI de la Băneasa. In 22 decembrie 1989, ofiţerul de Securitate Silvian Ionescu, s-a infiltrat printre revoluţionarii din faţa CC, a intrat în anturajul lui Dan Iosif şi, ulterior, al lui Gelu Voican Voiculescu, în ianuarie 1990 fiind numit Secretar Executiv al FSN. Accesul securistului Băsescu şi a „prietenilor” spre scara cocoţării printre fruntaşii clasei politice româneşti era deschis.

Doc. ED737 - Traian Băsescu agent sovietic la Anvers, a rămas arhivă. CNSAS a solicitat Serviciului Român de Informaţii, Dosarul Fond Reţea privind pe Băsescu Traian. Generalul Sorin-Marius Brăteanu din unitatea deţinătoare a arhivelor Securităţii, l-a convocat pe Gh. Onişoru la un „drink”, dându-i spre studiu dosarul lui Băsescu. După care, de comun acord, au încheiat şi semnat actul de clasificare a dosarului ca fiind de interes pentru securitatea naţională. Generalul asigurat de complicitatea lui Onişoru trimite la CNSAS: ”Traian Băsescu nu este cunoscut în evidenţele S.R.I.” Acoliţii securişti băsescieni, fluturând hârtia pentru opinia publică îşi pot promova mai departe şeful. Nu a mai contat faptul că,  în 1990, la percheziţia seifului şefului Centrului de Informaţii Externe s-a găsit o adresă a ministrului Apărării Naţionale, în care se cerea dosarul „maiorului (rez) Băsescu Traian”, ca urmare a încetării misiunii pentru care a fost … detaşat. Traian Băsescu, infiltrat la vârfurile clasei politice, sprijinit continuu prin servicii ale Serviciilor ca să ajungă preşedinte, este deja un pion important în reţelele criminalităţii transnaţionale cu posibilitatea să-şi pregătească succesorul în care se va încarna.

Nu cred că mai e nevoie să spun că între ce privim noi la televiziuni şi trista realitate românească, diferenţa este ca între cer şi pământ!

Recomand pentru alte detalii bibliografie: Mircea Vâlcu-Mehedinţi – „Distrugerea şi cucerirea României fără război”, vol. I, Editura Mircea Vâlcu-Mehedinţi, 2011, unde la pagina 153, găsim cum a fost verificat Băsescu Traian: „La 19 nov. 2004, Gh. Onişoru, preşedintele Colegiului CNSAS, s-a deplasat la Arhivele MApN din Piteşti, unde a studiat, în original, documentul „U.M. 02510 Mangalia, Serviciul 1 Jurnal pentru reţeaua informativă 1972-1980”. Din pagina 65, poziţia 3990, a extras următoarele date: Numele şi prenumele, BĂSESCU TRAIAN, Categoria: colaborator, Denumirea UM sau ofiţerul care a efectuat recrutarea: Lt. Col. TUDOR GHEORGHE, Semnătura de primire a coperţilor dosarului de colaborator sau numărul adresei de expediere: Borderou nr. 001744/09.11.73, Data încetării legăturii: 27.09.76.

Să ne mai mirăm cum conduce acest personaj malefic România sub puternica protecţie a Serviciilor Secrete KGB-isto - FSB-isto - FBI-isto -  FMI-isto – sionisto - masonice? Invadatorii nu se mai ascund! „Pe 10 octombrie 2007, la trei luni după ce a devenit preşedinte al statului Israel, Shimon Peres produce o afirmaţie năucitoare, la Hotelul Hilton din Tel Aviv, în faţa a sute de reprezentanţi ai cercurilor diplomatice evreieşti: Israel cumpără România!” După care, prim-ministrul Israelului a raportat în kneset – parlamentul israelian – că misiunea de a cumpăra România a fost îndeplinită.

Concluzii? Multe, dar să ne oprim la una aproape oficială. De la Băsescu citire: „Hă, hă, hă, hă, băi Bombo bă!”

 

 

 

Prof. Nicolae N. Tomoniu

Articol scris pentru cotidianul Gorjeanul

 

            Apărut în „Gorjeanul”, luni, 19 dec. 2011

 

 

 

 

---

Restartare site

 

  Alte ARTICOLE

---

 

Site www.tomoniu.ro

 

© Copyright Fundaţia Tismana – 2006

Aici situl „Cu noi găsiţi orice!”

 

Conversaţi cuminţi aici: pareri@tomoniu.ro